Την μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου – Σε σοκ η ανήλικη κόρη τους, μαθήτρια Λυκείου

Ως μαινόμενος ταύρος με τη φράση «θα σας καθαρίσω όλους» εισέβαλλε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) στο σπίτι των πεθερικών του στο Βόλο ένας άνδρας που βγήκε εκτός ελέγχου όταν η σύζυγος του, του ζήτησε να χωρίσουν.

Κρατώντας μαχαίρι στα χέρια αποπειράθηκε αρχικά να χτυπήσει τα πεθερικά του – χωρίς ευτυχώς να το καταφέρει – ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στη σύζυγό του  δίνοντας χτύπημα με το μαχαίρι στο δεξί μηρό. Μπροστά στην ασύλληπτη επίθεση ήταν η ανήλικη κόρη του ζευγαριού, μαθήτρια λυκείου, η οποία βρέθηκε σε κατάσταση σοκ αντικρύζοντας  την επίθεση στη μητέρα της αλλά και στους παππούδες της.

Η  τραυματισμένη σύζυγος αμέσως μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης και υποβλήθηκε σε ράμματα.

Η αστυνομία που έφθασε έγκαιρα στο σημείο της επίθεσης, συνέλαβε τον δράστη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά αδικήματα όπως: Ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, οπλοκατοχή, οπλοφορία, ενδοοικογενειακή απειλή, διατάραξη Οικιακής Ειρήνης.

Από την έρευνα των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος είναι νόμιμος κάτοχος κυνηγετικού όπλου ενώ η μητέρα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί σε χώρο φιλοξενίας καθώς θα επιστρέψει στο σπίτι της, με δεδομένο ότι ο δράστης συνελήφθη. Ο 54χρονος ο οποίος εργάζεται ως εργάτης οδηγείται στις Εισαγγελικές αρχές της πόλης που θα ορίσουν και την ποινική του μεταχείριση.

Σχετικά